Regélő Hagyományőrző Egyesület

Névtelen (nem ellenőrzött) , 2010. 11. 22., h - 19:53

Együtt gondolkodunk arról, hogyan lehetne szebbé, élhetőbbé, értékesebbé tenni életünket. Példát szeretnénk mutatni gyermekeinknek azzal, ahogy élünk, ahogy a dolgunkat tesszük. Hogy lássák; van olyan út, ahol az adott szó, a barátság, a tisztelet, a segítőkészség, a jókedv fontos erények, a közösen megtervezett és elvégzett munka nemcsak hasznos, de örömet is okoz, az, hogy magyarnak születtünk mindennapjaink részévé válva büszkeséggel tölt el bennünket.

Táncolunk és dalra fakadunk csodálatos népzenénk ritmusára, a régen elfeledett ünnepeinket csempésszük vissza a köztudatba, vásárt szervezünk a helyi termelők és kézművesek részvételével. Szeretnénk gyümölcsfákat ültetni, egy műhelyt létrehozni, ahol mindenki megoszthatná mesterségbeli tudását az érdeklődő fiatalokkal...

Lehetőséget adni az itt élőknek, hogy választhassák a régi hagyományok megismerésén keresztül az alkotó, értéket létrehozó tevékenységek teremtő erejét! Szeretettel várunk mindenkit, aki hasonlóképp gondolkodik!

Vajda Levente vezetésével magyar néptáncot tanulunk minden hétfőn 18:00-19:30-ig jelenleg a kápolnányéki katolikus iskola épületében. Az oktatás jellege lehetővé teszi a csatlakozást kezdők és haladók részére is. Jelentkezni lehet Wagner Zoltánnál a 06-30-4724229-es telefonszámon.

615.jpg 100_3524.JPG 100_3491.JPG 665.jpg
Hozzászólások
Creative Commons Licenc
A weboldal tartalma a Creative Commons Nevezd meg! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.